Със 148 гласа за“ и 23 гласа против“ депутатите приеха на

...
Със 148 гласа за“ и 23 гласа против“ депутатите приеха на
Коментари Харесай

НС реши на първо четене: Държавата ще може да поеме контрол над Лукойл Нефтохим


Със 148 гласа „ за “ и 23 гласа „ срещу “ депутатите приеха на първо четене законопроект, с който се позволява да бъде назначен специфичен шеф от страната в " Лукойл Нефтохим Бургас ". В законопроекта, импортиран от " Демократична България "   е планувана  възможност да бъде назначаван за най-малко шест месеца, само че за не повече от година, необикновен търговски шеф във компании, които " оперират сериозна инфраструктура, обвързвана с петрол и артикули от петрол ". Твърди се, че механизмът, който обединяването предлага е сходен на този в Германия и Италия.

" Предлагаме в рискова обстановка страната да може да назначи подобен във всяко комерсиално сдружение - оператор на сериозна инфраструктура в бранш " Енергетика ", по-специфично в бранш " Нефт и нефтени артикули ", с цел да може да се преодолее тази спешна обстановка, разясни депутатът от " Демократична  България " Надежда Йорданова. 

„ Продължаваме Промяната “ ще внесе законодателни оферти, с които България ще може да изнася горива, създадени от съветски недопечен петрол, единствено съгласно директивата на Европейската комисия, оповестиха в това време от  пресцентъра на партията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР